Αποποίηση Ευθυνών

Ο Δικτυακός τόπος www.athenspsychotherapy.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώνει και να πληροφορεί τους επισκέπτες του σχετικά με θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας του ατόμου. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί επί των πλείστον πρωτότυπα άρθρα, καθώς και πηγές από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Προτείνει βιβλία και παραθέτει συνδέσεις άλλων δικτυακών τόπων με στόχο την σφαιρική και πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών του.    Το υλικό που παρατίθεται στις ιστοσελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική διάγνωση και, ασφαλώς, την παροχή θεραπείας που μόνο ένας επαγγελματίας της Ψυχικής Υγείας μπορεί να προσφέρει. Ως εκ τούτου, το www.athenspsychotherapy.gr δεν έχει καμία ευθύνη για τον τρόπο και το σκοπό που θα χρησιμοποιηθεί το δημοσιευμένο υλικό από τους επισκέπτες και τους αναγνώστες του.

Οφείλουμε δε, να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος εκ των επισκεπτών-αναγνωστών:

  • κάνει σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας καθώς και σκέψεις που μπορεί να βλάψουν τον εαυτό του ή άλλους,
  • αισθάνεται ότι δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του,
  • έχει κακοποιηθεί με οιονδήποτε τρόπο
  • αντιμετωπίζει οποιονδήποτε κίνδυνο,

τότε πρέπει να ζητήσει άμεσα βοήθεια από επαγγελματία της Ψυχικής Υγείας.

Το www.athenspsychotherapy.gr είναι ένας χώρος που προωθεί τον προβληματισμό και δίνει αφορμές για την διερεύνηση πιθανών προβλημάτων, χωρίς όμως να αποτελεί on line θεραπευτικό βήμα. Επίσης οι σύνδεσμοι που παραθέτει για άλλες σχετικές ιστοσελίδες από την ελληνική και διεθνή κοινότητα πρέπει να αντιμετωπίζονται με φειδώ και περίσκεψη. Την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενό τους έχουν οι δημιουργοί τους και το www.athenspsychotherapy.gr δεν υιοθετεί αναγκαστικά τα αναγραφόμενα σε αυτούς.  Τέλος, να επισημανθεί ότι οι απόψεις που παρουσιάζονται στο www.athenspsychotherapy.gr, είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν “θέσφατο”.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο ψυχοθεραπευτής πληρεί απολύτως όλα τα κριτήρια ψυχοθεραπευτικής επάρκειας, που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση Σωματικής Ψυχοθεραπείας (EAΒP) και η Εθνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ). Ο ψυχοθεραπευτής ωστόσο δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται ιατρός, ψυχίατρος ή ψυχολόγος.

Διεύθυνση

house-logo-md Λεωφ. Κηφισίας 25
115 23, Αμπελόκηποι , Αθήνα
phone-logo-md 210 6422 522
6942 555 697
email_logoinfo@nikospanos.gr