Συνεδρίες χαμηλού κόστους

freeΚλείστε μια πρώτη δωρεάν συνεδρία!

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τί είναι η ψυχοθεραπεία.  Κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν κι αν κάνει γι’ αυτούς.  Έχουν πολλές απορίες και είναι μπερδεμένοι…

Τί είναι ο ψυχοθεραπευτής?  Τί ο ψυχολόγος?  Τί ο ψυχίατρος?  Ποιος κάνει για μένα? Που πρέπει να απευθυνθώ?  Θα δω βελτίωση τελικά?  Τί σημαίνει ότι ξεκινώ την ψυχοθεραπεία μου?  Πως θα διαλέξω τον κατάλληλο θεραπευτή?  Τα προβλήματά μου εμπίπτουν πράγματι στο πεδίο της ψυχοθεραπείας? κ.λ.π.

Μην ανησυχείτε λοιπόν.  Κλείστε μια πρώτη δωρεάν συνεδρία και ελάτε να συζητήσουμε όλα αυτά που σας απασχολούν χωρίς καμία δέσμευση!  Θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλη τη διαδικασία και θα λάβετε μια πρώτη εκτίμηση σχετικά με τα θέματα – συμπτώματα που σας ενοχλούν.

priceΣυνεδρίες χαμηλού κόστους.

Είμαστε μέσα στην κρίση.  Τη ζούμε όλοι στο πετσί μας και ξέρουμε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.  Πολλές φορές ωστόσο αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε μόνοι μας.  Θέλουμε να συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό αλλά φοβόμαστε ότι δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο κόστος.

Για το λόγο αυτό, προσαρμόζω  την αμοιβή μου στις απαιτήσεις των καιρών, ακολουθώντας και το παράδειγμα πολλών μεγάλων ξένων θεραπευτών.  Έχω κρατήσει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην εβδομάδα, κατά τις οποίες παρέχω τις υπηρεσίες μου σε συνανθρώπους μας που έχουν αληθινά ανάγκη, με χρέωση -50% !

 Σε κάθε περίπτωση μην αγχώνεστε σε πρώτη φάση για το κόστος.  Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία της πρώτης σας δωρεάν συνεδρίας κι ελάτε να συζητήσουμε και να ενημερωθείτε.  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις μιας ψυχοθεραπείας πατήστε εδώ.

Διεύθυνση

house-logo-md Λεωφ. Κηφισίας 25
115 23, Αμπελόκηποι , Αθήνα
phone-logo-md 210 6422 522
6942 555 697
email_logoinfo@nikospanos.gr